om_os

Om os

Inger Recht, RWYM og biomekanisk dressurunderviser
Rytter, DV avler og dressurdommer

har undervist og givet kurser i RWYM teknikken over 10 år og inden da undervist traditionelt. Mange ryttere og heste på forskellig niveau og race, har haft glæde af de overskuelige teknikker. Her er det muligt at træne sig selv og sin hest med nye effektive metoder.
Inger Recht’s passion er problemheste og interaktiv undervisning – helhed og hesteforståelse.
Er desuden dressurdommer, DV avler og -ejer, rytter og har selv redet og uddannet andre op til GP øvelser.

Elisabeth Andersen, RWYM og biomekanisk dressurunderviser
Rytter og araberheste-ejer

har undervist og givet kurser i RWYM teknikken over flere år. Disse ryttere har oplevet et opsving og en glæde ved nye rideevner og viden.
Elisabeth Andersen’s store force er hendes detaljerede øje i forhold til den korrekte og virksomme biomekanik.
Rider sine 2 egne arabere.

Mary Wanless’ RWYM toprytter, den fremragende internationale Grand Prix dressurrytter, Heather Blitz, introducerede ridemetoden i Danmark tilbage i 2007, da hun tilbragte 3 år på Stutteri Hjortlund i Esbjerg. Her var vi heldige at være på 1. række i disse år med tilegning af uvurderlig rideerfaring, som har præget vores liv med hestene. Der blev også i denne tid dannet et fantastisk personligt venskab.

Dengang opholdt Mary Wanless sig også i en længere periode på Inger Recht’s bopæl, hvor hun gjorde sin sidste bog færdig, samtidig med at hun gav eneundervisning til alle ryttere på stedet. Dette var for os en fantastisk chance til at lære al den grundlæggende teknik.

Vi i Danmark videreuddannes hvert år her i Esbjerg, når Mary Wanless kommer og afholder clinics og endvidere på hendes Teachers Training kurser på Overdale Equestian Center, som er Mary’s base i England.

Undervisningssted:

Hellevadvej 70, Rødekro
Præstemarksvej 33, Esbjerg

–  Vi kører også gerne ud og underviser – forhør nærmere
–  Vi giver kurser, 1 eller 2 RWYM og biomekaniske ridning undervisere
–  Vi afholder seminarer, 1 eller 2 RWYM og biomekaniske ridning undervisere
–  Vi holder foredrag/spørgerunde, 1 eller 2 RWYM og biomekaniske ridning undervisere evt. med testryttere til klubaftener
–  Du kan deltage i Mary Wanless’ unikke clinics 1 gang i året med 1-3 lektioner og workshop

Share Button